Η Podium αποτελεί για εμάς έναν ανεκτίμητο σύμμαχο για τη διασφάλιση απόλυτα επιτυχημένων δίγλωσσων εκδηλώσεων, τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Mohamed RochdiΑκόλουθος επιστημονικής και ακαδημαϊκής συνεργασίας, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Συνεργαζόμαστε στενά με την εταιρεία Podium τα τελευταία τρία χρόνια στο εξειδικευμένο πεδίο της δικαστηριακής διερμηνείας. Από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι σήμερα έχουμε επαληθεύσει, τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας, την επαγγελματική τους αρτιότητα, την ευελιξία και το σπάνιο ήθος των ανθρώπων της.

Ελένη Στ. ΓκιόκαΔικηγόρος Αθηνών

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η ευρυμάθεια, αλλά και η εχεμύθεια του Βασίλη Γ. Τριανταφύλλου, εταίρου της Podium, είναι από τα χαρακτηριστικά που είναι πολύτιμα και συναντά σπάνια κάποιος στις μέρες μας.

Κωνσταντίνος ΤσέληςΠροϊστάμενος Εσωτερικού Ελέγχου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

H συνεργασία μας με την Podium σε διερμηνεία και μετάφραση υπήρξε πάντα άψογη και οι υπηρεσίες τους αρίστης ποιότητας σε συνδυασμό με πολύ καλές τιμές. Επαγγελματισμός και συνέπεια υψηλού επιπέδου.

Νάννα ΠαπανικολάουΥπεύθυνη Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας

Ξεχωρίζουν για τη δουλειά τους και την επαγγελματικότητά τους. Όμως πάνω από όλα, είναι πάντα δίπλα σου και σε υποστηρίζουν. Είναι χαρά να έχεις τέτοιους συνεργάτες!

Έλια ΙλιάδηProject Manager at Event Plus

Συνεργαζόμαστε με την Podium εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ποιότητα των μεταφράσεων, την ταχύτητα ανταπόκρισής τους, καθώς και την εξυπηρέτηση του προσωπικού της Podium!

Έμιλυ ΠετρίδηCustomer Service and Logistics Manager, Decathlon

Εκτιμάμε ιδιαίτερα τις ικανότητες τους σε διερμηνεία και μετάφραση, το πόσο τυπικοί είναι στις διαδικασίες και τους χρόνους τους, αλλά και την ευγένεια και το ήθος που βάζουν στη συνεργασία μας.

Νερίνα ΚομιώτηGeneral Director, Hellenic Advertisers Association